TARINANI

Olen Miia, yin-jooga & meditaatio,-ja rentoutusohjaaja. Joogaopetuksen lisäksi teen seitsemättä vuotta luonnonkosmetiikan parissa töitä.

 

Tie opettajuuteen on ollut pitkä. Koin hiljalleen hiipineen henkisen uupumisen ja sitä seuranneen rajun romahduksen viitisen vuotta sitten. Kadonnutta keho-mieli-yhteyttä palautti takaisin jooga - ja eritoten joogalajeista yin ja restoratiivinen. Se oli uskomatonta. Koska sain niin valtavan suuren avun ja oivalluksen, mietin, miksi en itse lähtisi jakamaan tätä hyvää eteenpäin? Niinpä valmistuin vuonna 2019.

​​​​​​​​

Opetan joogaa Joogaholiaassa, Helsingin Katajanokalla. Vedän myös naistenpiirejä. Lisäksi räätälöin yksityisjoogatunteja (yksilöille, pienryhmille sekä isommille ryhmille). Tarjontaani kuuluu myös vaihelevat joogaworkshopit.

 

Rakastan kaikenlaista luovaa tekemistä; maalaamista, pilatesta, tanssimista, lukemista, dokumentteja, kirjoittamista, metsässä samoilua, laulamista ja musiikin tekemistä. Minulle elämässä tärkeimpiä asioita ovat läheiset, terveys ja hyvinvointi, mielekäs työ ja itsensä toteuttaminen. Ihmettelen elämää joka päivä, seuraan kuunkiertoa ja tällä hetkellä olen onnellisesti raskaana.

 

Toivon, että voin omalla esimerkilläni rohkaista muita puhumaan vaikeista ja tabuina pidetyistä aiheista.

 

Haluan, että tunneilleni on matala kynnys tulla. Kannattelen sallivuudellani ja ihmisläheisyydelläni joogatuntien / tapahtumien energiaa niin, että sinulla on mahdollisimman hyvä ja turvallinen olo.

Opetukseni tärkein intentio on auttaa sinua löytämään takaisin omaan potentiaaliisi ja voimaasi. Haluan, että tiedät olevasi riittävä juuri noin ja että elämä kyllä kannattelee.

Ole rohkea ja utelias. Pyri aina olemaan oma ihana itsesi, seuraa sun omaa polkuasi ja unelmiasi. Olemassa on vain yksi sinä ja kaikki tarvittava on jo sussa.