TUNNIT /
TAPAHTUMAT

SUNSET RESET

-

RESTORATIIVINEN JOOGA

JÄLLEEN 19.9. ALKAEN

Sukellamme ihanan pumpuliseen, hitaalla tahdilla etenevään, levolliseen restoratiiviseen harjoitukseen, jonka tarkoitus on toimia kokonaisvaltaisesti palauttavana ja hermostoa rauhoittavana. Tunti tarjoaa kehollesi ja mielellesi mahdollisuuden syvään lepoon ja elpymiseen.

Harjoitus on passiivinen, rauhoittava, kehoa ja mieltä avaava. Tukivälineiden avulla haetaan kehoon niin lempeä ja miellyttävä asento, jossa tavoitteena on, että et tunne lainkaan epämukavuutta. Harjoitus saattelee sinut nautinnollisella tavalla itsesi äärelle.

 

Tuntien teemat vaihtelevat viikottain. Sinulla ei tarvitse olla lainkaan aiempaa kokemusta joogasta osallistuaksesi tunnilleni. Harjoitus toimii myös äärimmäisen hyvin palauttavana, kehonhuoltona kovien treenien rinnalle.

Pukeuduthan itsellesi mukaviin, lämpimiin, väljiin vaatteisiin.

WOMEN'S CIRCLE

-

NAISTENPIIRI

Tulossa syksyllä

Halusin luoda turvallisen ja lämminhenkisen, matalan kynnyksen kohtaamispaikan, jonne jokainen voi tulla täysin omana itsenään.

 

Naisten piiri on ihana tapa kokoontua yhteen, tulla kuulluksi ja nähdyksi. Naiset ovat kautta historian kokoontuneet piireihin vahvistamaan toinen toisiaan ja jakamaan viisautta. Nämä voimaannuttavat yhteisötapaamiset auttavat naisia saamaan yhteyden naiselliseen voimaansa ja lisäämään positiivisia tunteita.

 

Kaikki piireissä käydyt keskustelut ovat luottamuksellisia. Piirissä jokainen voi halutessaan puhua mistä tahansa, tai vaihtoehtoisesti vain kuunnella muita.

Toivon myös, että jokainen saisi sen tunteen, ettei ole mahdollisten huoliensa tai pelkojensa tai ylipäänsä ajatustensa kanssa yksin.

 

Ilta alkaa ja päättyy ohjattuun meditaatioon. Hintaan sisältyy pientä syötävää ja juotavaa.