TUNNIT & TAPAHTUMAT

 

SUNSET RESET

-

RESTORATIIVINEN JOOGA

Sukellamme ihanan pumpuliseen, hitaalla tahdilla etenevään, levolliseen restoratiiviseen harjoitukseen, jonka tarkoitus on toimia kokonaisvaltaisesti palauttavana ja hermostoa rauhoittavana. Tunti tarjoaa kehollesi ja mielellesi mahdollisuuden syvään lepoon ja elpymiseen.

Harjoitus on passiivinen, rauhoittava, kehoa ja mieltä avaava. Tukivälineiden avulla haetaan kehoon niin lempeä ja miellyttävä asento, jossa tavoitteena on, että et tunne lainkaan epämukavuutta. Harjoitus saattelee sinut nautinnollisella tavalla itsesi äärelle.

 

Tuntien teemat vaihtelevat viikottain. Sinulla ei tarvitse olla lainkaan aiempaa kokemusta joogasta osallistuaksesi tunnilleni. Harjoitus toimii myös äärimmäisen hyvin palauttavana, kehonhuoltona kovien treenien rinnalle.

Pukeuduthan itsellesi mukaviin, lämpimiin, väljiin vaatteisiin. Kaikki tarvikkeet (joogamatto, apuvälineet yms.) kuuluu hintaan.

JOKA SUNNUNTAI

KLO 18-19.30

17€ (sis.alv)

Myynnissä myös erilaisia sarjakortteja

TRAVEL TO YOURSELF

-

YIN JOOGA

 

 

Travel to yourself Yin joogassa rauhoitutaan hengityksen ja lempeiden, pitkäkestoisten asanoiden avulla oman itsen äärelle.

Harjoitus vahvistaa keho-mieli-yhteyttä ja pehmeästi sulattaa kehon jännitystiloja.

Yin lisää liikkuvuutta ja energian virtausta kehossamme. Pitkäkestoiset asanat vaikuttavat syvällä sidekudoksessa saakka.

Asanat tehdään pääosin lattiatasossa, joko istualtaan tai makuulla. Sinun ei tarvitse kuin olla, antautua ja nauttia. Vain siten kehossa ja mielessä alkaa tapahtua ihmeitä. <3

Tunti sopii kaikentasoisille joogaajille. Sinulla ei  tarvitse olla osallistuaksesi tunnille lainkaan kokemusta joogasta. Tuntien teemat vaihtelevat viikottain. Pukeuduthan itsellesi mukaviin, lämpimiin, rentoihin vaatteisiin. Kaikki tarvikkeet (joogamatto, apuvälineet yms.) kuuluu hintaan.

JOKA MAANANTAI 1.3. ALKAEN

17€ (sis.alv)

Myynnissä myös erilaisia sarjakortteja


 

 

WOMEN'S CIRCLE

-

NAISTENPIIRI

Halusin luoda turvallisen ja lämminhenkisen, matalan kynnyksen kohtaamispaikan, jonne jokainen voi tulla täysin omana itsenään.

 

Naisten piiri on ihana tapa kokoontua yhteen, tulla kuulluksi ja nähdyksi. Naiset ovat kautta historian kokoontuneet piireihin vahvistamaan toinen toisiaan ja jakamaan viisautta. Nämä voimaannuttavat yhteisötapaamiset auttavat naisia saamaan yhteyden naiselliseen voimaansa ja lisäämään positiivisia tunteita.

 

Kaikki piireissä käydyt keskustelut ovat luottamuksellisia. Piirissä jokainen voi halutessaan puhua mistä tahansa, tai vaihtoehtoisesti vain kuunnella muita.

Toivon myös, että jokainen saisi sen tunteen, ettei ole mahdollisten huoliensa tai pelkojensa tai ylipäänsä ajatustensa kanssa yksin.

 

Ilta alkaa ja päättyy ohjattuun meditaatioon. Hintaan sisältyy pientä syötävää ja juotavaa.

KESTO 2H

20€ (sis.alv)

Tulossa taas pian...

©

Miia Rantonen - 2021

Kuvat: Pinja Mitrovitch